Bug report thread

New user or questions about forum features?
Please read/post here.
User avatar
Sabine
Site Admin
Posts: 19356
Joined: Sun May 01, 2005 12:42 am
Custom Title: One Dog Girl
Location: Los Angeles, CA
Contact:

Re: Bug report thread

Postby Sabine » Thu Mar 15, 2012 12:58 pm

Ok - please let me know what forum skin you folks are using. Seems it might be an issue with the templates.
Image

User avatar
Jen
Built-in Forum Feature
Posts: 14310
Joined: Sat Aug 06, 2005 8:34 pm
Location: Portland-ish, OR

Re: Bug report thread

Postby Jen » Thu Mar 15, 2012 2:15 pm

I haven't changed from the default. Also, I've been getting "kicked out" from being logged in too. but that happens to me with google too, so I hadn't connected it to an ODO problem.

User avatar
JudyL
No, I don't have a life!
Posts: 5930
Joined: Mon Dec 17, 2007 9:53 pm
Location: Delaware

Re: Bug report thread

Postby JudyL » Thu Mar 15, 2012 2:28 pm

OS is Win 7, browser IE 9. Skin, I don't know about this. I guess it's the default since I haven't changed anything since the old system. All the colors and format look the same. BTW, I go to the home page and open each forum and then open each post, so I am not having difficulty reading the posts. I guess I might if I wanted to use it as the others by using that "unread posts" function. Hope this helps.

User avatar
QBert
No, I don't have a life!
Posts: 5636
Joined: Wed Mar 15, 2006 11:55 am
Location: USA

Re: Bug report thread

Postby QBert » Tue May 01, 2012 5:33 pm

"you can't search me, nyahnyah!" continues to be a chronic issue. Also, from the members list page, if I click on a letter to jump to that page, it boots me directly to the board index.

User avatar
JudyL
No, I don't have a life!
Posts: 5930
Joined: Mon Dec 17, 2007 9:53 pm
Location: Delaware

Re: Bug report thread

Postby JudyL » Tue May 01, 2012 5:42 pm

Also, from the members list page, if I click on a letter to jump to that page, it boots me directly to the board index.

QBert, I have found a workaround for that problem. Once you click on the "Members" link, then you'll see the individual letters, and to the left of the alphabet is a link that says "Find a Member". Click on that first and then click on any individual letter that you choose. It will let you do it then, at least it's working that way for me. :)

User avatar
Bari
Built-in Forum Feature
Posts: 10619
Joined: Fri Apr 21, 2006 10:32 am
Location: LA

Re: Bug report thread

Postby Bari » Sat May 05, 2012 6:18 pm

Qbert - me too.
Image


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron