Excuse the mess please!

All kinds of dog talk here!
User avatar
JudyL
No, I don't have a life!
Posts: 5930
Joined: Mon Dec 17, 2007 9:53 pm
Location: Delaware

Re: Excuse the mess please!

Postby JudyL » Mon Feb 16, 2015 9:39 am

I'm not getting logged out now, and last night I was moving around ok using Firefox, not this morning. I logged in, looked at one post, then ended up with the stupid spinning circle again. I'm back to IE11 for this site.

User avatar
Sabine
Site Admin
Posts: 19354
Joined: Sun May 01, 2005 12:42 am
Custom Title: One Dog Girl
Location: Los Angeles, CA
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby Sabine » Mon Feb 16, 2015 11:35 am

Ugh, its so frustrating, there doesn't seem to be any common thread here. :(
Image

connie
Built-in Forum Feature
Posts: 11207
Joined: Mon Feb 06, 2006 12:53 pm
Location: Chicago
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby connie » Tue Feb 17, 2015 6:04 am

It's very quixotic! LOL! I am not having any problems now, for whatever that's worth ...

User avatar
SherriA
Built-in Forum Feature
Posts: 14059
Joined: Sat Feb 03, 2007 8:52 am
Location: Bethel, CT

Re: Excuse the mess please!

Postby SherriA » Tue Feb 17, 2015 6:15 am

I'm posting from Chrome, and navigating without any problems, not getting logged out, etc. Hooray!
Image

User avatar
emmas_mom
No, I don't have a life!
Posts: 4413
Joined: Fri Aug 26, 2005 9:25 pm
Location: BC Canada
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby emmas_mom » Tue Feb 17, 2015 7:25 am

I can log in from Chrome and post and still stay logged in, but once I close it and come back, I'm logged out again even though I checked the 'remember me' box.
Mom to Maggie. Ever remembering Sadie, Charley, Caleb, Belle, Oliver, Shiloh, Eddie, Mitzi, Allie and Emma.
My blog: http://www.mylifewiththecritters.blogspot.com

User avatar
JudyL
No, I don't have a life!
Posts: 5930
Joined: Mon Dec 17, 2007 9:53 pm
Location: Delaware

Re: Excuse the mess please!

Postby JudyL » Tue Feb 17, 2015 10:34 am

I'm still having some problems. Using Firefox I opened the site this morning and was still logged in. I read this topic and used the "back" arrow in the browser to go back out to the main forum since that was the only thing that was working for me previously. I then tried to open the Care & Health forum and it took a full 4 minutes to open that section. Then I used the links at the top "General Discussion" and "Board Index" to move around the site and those did not cause a problem.

We'll see what happens after I click to submit this reply.
ETA - reply worked and I wasn't logged out.

Why would I have a 4 minute delay moving around the site at first?

User avatar
Sabine
Site Admin
Posts: 19354
Joined: Sun May 01, 2005 12:42 am
Custom Title: One Dog Girl
Location: Los Angeles, CA
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby Sabine » Tue Feb 17, 2015 11:37 am

Judy, the delay is really bizarre. When I had that issue the first day after the switch-over, I could click the "stop" button in Seamonkey, and the page would load instantly. It seems like the page is there, but something keeps the browser from recognizing immediately when it is.
Image

User avatar
SherriA
Built-in Forum Feature
Posts: 14059
Joined: Sat Feb 03, 2007 8:52 am
Location: Bethel, CT

Re: Excuse the mess please!

Postby SherriA » Tue Feb 17, 2015 12:57 pm

I had that issue too, until today, in every browser. I chalked it up to "Panther must be working on something" because it was intermittent, with no rhyme or reason to it. My page did not load with I clicked stop. Sometimes it would load when I clicked refresh, but most often I had to just walk away and try later. I would have blamed my internet connection but other pages loaded just fine, so I blamed IT :)
Image

User avatar
MaisyPancakes
Permanent Resident
Posts: 8542
Joined: Fri Feb 17, 2006 11:02 am
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby MaisyPancakes » Tue Feb 17, 2015 1:26 pm

I've only tried on Chrome on a super vintage MBP running some old cat version of OSX and it seems totally fine (*but I miss the old CSS!!!* ;) )—I haven't tried on my iPhone yet (4S running whatever is the newest OS) but will report if I have any issues!

UpwardDog
No, I don't have a life!
Posts: 6524
Joined: Mon Dec 21, 2009 10:46 pm
Location: Canada

Re: Excuse the mess please!

Postby UpwardDog » Tue Feb 17, 2015 3:15 pm

I think it's working ok for me. I use safari.

User avatar
MaisyPancakes
Permanent Resident
Posts: 8542
Joined: Fri Feb 17, 2006 11:02 am
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby MaisyPancakes » Tue Feb 17, 2015 8:16 pm

Not sure if this is related to the update (I kind of doubt it), but I'm having trouble with searching terms like "SAM-e"—it yields everything with "sam" and "e" (by itself). I'm sure the hyphen is the issue, but can't figure out how to work around it. Thank you!!

User avatar
emmas_mom
No, I don't have a life!
Posts: 4413
Joined: Fri Aug 26, 2005 9:25 pm
Location: BC Canada
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby emmas_mom » Wed Feb 18, 2015 3:45 pm

Trying this on my android tablet now - it took forever to log in, and three attempts before it recognised my username. Now to see what happens when I try to post this.

Okay worked fine and I'm still logged in.
Mom to Maggie. Ever remembering Sadie, Charley, Caleb, Belle, Oliver, Shiloh, Eddie, Mitzi, Allie and Emma.
My blog: http://www.mylifewiththecritters.blogspot.com

User avatar
MaisyPancakes
Permanent Resident
Posts: 8542
Joined: Fri Feb 17, 2006 11:02 am
Location: Minneapolis, MN
Contact:

Re: Excuse the mess please!

Postby MaisyPancakes » Wed Feb 18, 2015 3:58 pm

I'm trying it out on my phone today and noticed that I have to login each time I return to the site, even if I had just "left" within iOS Safari to look at another tab/page. I think this was always the case so not sure if it's a new thing. I know that my phone stores some user/pass info for other sites but it won't for ODO, even if I check off "remember me" at the login page.


Return to “Our Dogs Online General Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests